Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je osvojio

Bivši igrač Barce iz Chelseaja odlazi u Romu: Jedan od najtrofejnijih nogometaša današnjice

U vlasništvu ima hrpu trofeja, vidjet ćemo može li pokoji uzeti i u Rimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski krilni napadač Pedro Rodriguez (32) karijeru će nastaviti u Romi, s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu. U Romi bi trebao imati godišnju plaću od tri milijuna eura, objavili su petak britanski mediji.

Pedro dolazi u Romu kao slobodan igrač jer mu ugovor s Chelseajem istječe 26. srpnja, kada je na rasporedu posljednje kolo Premier lige.

Za njega su bili zainteresirani i japanski Vissel Kobe, u kojem igra njegov bivši suigrač iz Barce Andrés Iniesta, zatim Betis te američki Inter Miami, čiji je suvlasnik David Beckham.

gol expired Pogledajte ludi tulum igrača Liverpoola: Lovren i društvo divlje proslavili naslov uz vječni hit divider

Pedro je prošao omladinsku školu Barcelone, a za prvu momčad Blaugrane igrao je sedam godina. U ljeto 2015. prešao je u Chelsea, u kojem je u pet sezona odigrao 201 utakmicu te je zabio 43 gola. Za španjolsku reprezentaciju skupio je 65 nastupa te postigao 17 pogodaka.

Pedro je jedan od najtrofejnijih igrača današnjice. Pet puta bio je prvak Španjolske, jednom Engleske, osvojio je FA Cup, tri Kupa kralja i četiri Superkupa Španjolske, tri puta Ligu prvaka i jednom Europsku ligu, tri puta Uefin superkup, dvaput SP klubova, bio je svjetski i europski prvak sa Španjolskom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider