Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zgrozio ga

Realova legenda napala Viniciusa i priznala: "Ne može se igrač Reala tako ponašati! Da je bilo obrnuto..."

Legendarni Predrag Mijatović komentirao je šokantno ponašanje Viniciusa Juniora na utakmici Real Madrid - RB Leipzig.

Vinicius Junior (Foto: Afp)

Početkom drugog poluvremena utakmice Real Madrid - RB Leipzig dogodio se nasrtaj Viniciusa Juniora na Willyja Orbana.

Brazilac je s rukama za vrat uhvatio Mađara i prošao samo sa žutim kartonom, a mnogi koji su gledali utakmicu ostali su dojma da je trebao dobiti izravni crveni.

Na tom tragu je i legendarni Predrag Mijatović, čovjek koji je svojim golom u finalu donio Realu Ligu prvaka 1998. godine poslije 32 godine čekanja na naslov prvaka Europe.

"Da se ovo dogodilo protiv Reala i ostalo samo na žutom..."

"Savjetujem mu da se smiri, ne može se igrač koji nosi dres Real Madrida tako ponašati", započeo je Mijatović svoju analizu na kanalu SER.

"Čisto s ljudske strane, ovo me iznenadilo, a i nemojmo se lagati - da se ovo dogodilo protiv Real Madrida i da je suparnički igrač prošao samo sa žutim kartonom, znamo kakve bi bile reakcije o UEFA-i i slično", rekao je Mijatović koji je nakon igračke karijere jedno vrijeme bio i sportski direktor Kraljevskog kluba.

Vratio se potom na sami čin hvatanja za vrat.

"Možda neki drugi klub to trpi, ali Realov dres ne tolerira ovakvu vrstu ponašanja. Vinicius radi razliku na terenu, on je odličan igrač, ali nije slučajno to što mu svi govore da mora raditi na svom ponašanju. Oni ga moraju preodgajati, baš onako kako su nas odgajali kao djecu. Mora se promijeniti i ta promjena mora biti radikalna. U suprotnom, stvari će otići u krivom smjeru."


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider