Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
Duga pauza

Paul Pogba vratio se treninzima nakon duge stanke

Pogba se ozlijedio uoči početka sezone, tijekom priprema, a iz Juventusa nisu objavili točan datum njegova povratka nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba, inače član torinskog Juventusa, vratio se treninzima te time okončao dugu stanku od nogometa.

Prošle godine Pogba se vratio u Juventus, nakon što je od 2016. godine igrao za Manchester United. Ranije je, od 2012. do 2016. godine, bio član Juventusa. Početkom rujna Pogba se podvrgnuo operaciji desnog koljena nakon teže ozljede meniska. To je bio i razlog propuštanja nastupa na Svjetskom prvenstvu, na kojem je njegova Francuska poražena u finalu od Argentine.

Pogba se ozlijedio uoči početka sezone, tijekom priprema, a iz Juventusa nisu objavili točan datum njegova povratka nogometu. Nagađa se kako bi opet mogao zaigrati od sredine veljače.

Juventus je trenutačno na trećem mjestu ljestvice Serie A. Ima bod manje od drugog Milana i čak deset manje od vodećeg Napolija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider