Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Noćna mora

Pogba u šoku: Lopovi provalili u njegovu kuću dok je igrao Ligu prvaka, djeca su bila sama

Paul Pogba igrao je u osmini finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paul Pogba neće po dobrom pamtiti ovaj tjedan. Osim što je njegov Manchester United eliminiran iz osmine finala Lige prvaka, iste večeri doživio je obiteljsku dramu.

Dok je igrao utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida na Old Traffordu, provaljeno je u njegov mančesterski dom, i to dok su u kući bila samo njegova djeca.

"Prošle noći moja je obitelj doživjela najgoru noćnu moru kad su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi. Lopovi su tu bili samo pet minuta, ali oduzeli smo nam nešto puno vrijednije od bilo čega što smo imali u domu, a to je osjećaj sigurnosti.

gol expired Poznati svi četvrtfinalisti Lige prvaka, evo kad je ždrijeb divider

To se dogodilo tijekom posljednjih minuta sinoćnje utakmice Lige prvaka kada su lopovi znali da nismo u kući. Supruga i ja smo požurili kući, a da nismo znali jesu li naša djeca sigurna. Kao otac, nema goreg osjećaja na svijetu od onog kad ne možete zaštiti svoju djecu. Iskreno se nadam da nitko nikada neće osjetiti ono što sam ja osjetio", napisao je francuski nogometaš na društvenim mrežama.

Pogba je ušao u igru u 67. minuti susreta umjesto Brune Fernandesa. Podsjetimo, utakmica je okončana minimalnom pobjedom Atletico Madrida koji je tako s ukupnih 2:1 osigurao plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider