Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ibrina tradicija

Patuljak, lav i ova najnovija: Zašto Ibrahimović svakog Božića šokira i uvrijedi vjernike

Zlatan Ibrahimović opet je čestitao Božić na sebi svojstven način.

Jedan od najkarizmatičnijih nogometaša 21. stoljeća, Zlatan Ibrahimović još je jednom uspio uvrijediti mnoge vjernike za Božić. On je u svome stilu čestitao na sljedeći način:

"Merry Chriztmaz'', napisao je Ibra na društvenim mrežama, no ono što je uzburkalo duhove je fotografija na kojoj je ispružen srednji prst.

Nije to dobro sjelo mnogim vjernicima među navijačima jer ovakva čestitka nije korektna te vrijeđa osjećaje mnogih njegovih fanova koji ovih dana slave.

No ovakva čestitka nije novost, učinio je isto Ibra posljednje dvije godine kada su reakcije bile slične. Prije dvije godine dobili smo malog crvenog patuljka s ispruženim srednjim prstom, a prošle godine lava koji je također pokazivao isto.

Ibra je poznat kao netko tko voli dizati prašinu, a ova je tek jedna u nizu objava o kojoj će se danima pričati. Nekad to radi iz zabave, nekad pak ima jasnu namjeru. Sumnjamo da Ibra namjerno vrijeđa osjećaje kršćanskih vjernika ovih dana, no već treću godinu zaredom nije otkrio zbog čega ovako čestita Božić.

Ostao je vjeran svojoj tradiciji, a možda uskoro i saznamo je li riječ o jednoj od njegovih šala ili ima neka dublja poruka…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider