Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U najgore vrijeme

Panika u Realu: Modrić u problemima, pogledajte trenutak u kojem su ga "ulovila" leđa

Real Madrid ulazi u ključni dio sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred Real Madridom ključni je dio sezone. U španjolskom prvenstvu trenutačno se četiri kluba bore za naslov prvaka i zbijena su unutar tri boda (Barcelona ima utakmica manje), a u srijedu će Kraljevski klub biti gost Chelseaja u uzvratnoj utakmici Lige prvaka nakon što je prvi dvoboj završio 1:1.

Jasno je stoga da bi svaki posrtaj mogao biti izrazito skup za Zinedinea Zidanea i njegove igrače, odnosno da bi bilo sjajno kad bi ih zaobišle ozljede.

U tom se smislu planet Real zatresao ove srijede kada je Luka Modrić na treningu prijavio bol u leđima.

Marca piče kako će sigurno propustiti subotnji prvenstveni dvoboj s Osasunom, a Realova liječnička služba učinit će sve kako bi ga osposobili za uzvrat s Chelseajem.

Ludi ritam utakmica, akumulirani umor, godine...

Inače, Lukini problemi s leđima nisu od jučer, traje to već neko vrijeme, nagomilao mu se period od nekoliko mjeseci tijekom kojih je konstantno bio u pogonu i za klub i za reprezentaciju.

Na Twitteru se pojavio video koji pokazuje kako se protekli tjedan na treningu uhvatio za donji dio leđa i prekinuo s vježbom koju je u tim trenucima odrađivao sa suigračima. Luka je nastupio protiv Chelseaja, ali stanje mu se od tada nije popravilo, odnosno očito se pogoršalo.

Kapetana hrvatske reprezentacije stišću i godine, u rujnu će proslaviti 36. rođendan i doziranje minutaže nešto je što je u ovoj fazi njegove karijere zbilja nužno. Stoga će mu jako dobro doći odmor protiv Osasune i punjenje baterija za ono što čeka Real u idućem tjednu - gostovanje kod Chelseaja pa domaći sraz sa zahuktalom i sve opasnijom Sevillom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider