Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Realova želja

Uzbuna u Londonu: PSG stiže s više od 100 milijuna eura kako bi ''oteo'' ponajboljeg asistenta lige

26-godišnji veznjak danske reprezentacije Christian Eriksen još nije potpisao novi ugovor s Tottenhamom.

Christian Eriksen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

PSG već dugo želi Christiana Eriksena, ključnog igrača Mauricija Pochettina u vezi Tottenhama. No Spursi očajnički žele zadržati ponajveću zvijezdu jer bi njegovim odlaskom momčad zasigurno ostala oslabljena.

Eriksen je prošle sezone zabio 14 golova i podijelio deset asistencija te je igrao glavnu ulogu i na otvaranju nove sezone u pobjedi protiv Newcastlea.

Problem je taj što su Spursi jedini klub iz vrha Premierlige koji nije potpisao ni jednog igrača u prijelaznom roku, a Pochettino je jasno dao do znanja Danielu Levyju kako ne želi da se Eriksen proda jer ne bi mogao naći zamjenu sve do siječnja.

Danski veznjak ima još dvije godine do isteka ugovora, ali za razliku od drugih zvijezda kluba – Kanea, Allija, Sancheza, lamele i Sona – još nije stavio potpis na produljenje ugovora.

Interes za jednim od najboljih asistenata Premierlige pokazao je i madridski Real, ali do ponude bi moglo doći jedino u slučaju da Luka Modrić napusti Bernabeu. I to nas vraća natrag na PSG, koji ima dovoljno novca i mogućnosti da ga otme Tottenhamu.

Engleski mediji spominju kako bi ovaj tjedan mogla sletjeti nemoralna ponuda PSG-a vrijedna oko 100 milijuna funti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider