Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mbappe izvukao bod

Panika u Beču: Francuzi spašavali živu glavu u posljednjim minutama!

Francuska je remizirala s Austrijom 1:1 u Beču.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Austrije i Francuske odigrali su utakmicu bez pobjednika u 3. kolu skupine 1 elitnog razreda UEFA Lige nacija, a dvoboj na Ernst Happel stadionu završio je 1:1.

Austrijanci su do vodećeg pogotka došli u 37. minuti, kad je sjevnula njihova polukontra nakon što je na sredini terena loptu izgubio Antoine Griezmann. Schlager je bio začetnik akcije, dodao do Arnautovića, a ovaj proslijedio do Laimera koji je ubacio za Weimana. Napadač Bristol Cityja je sa pet metara svladao Llorisa za 1:0.

Luka Modrić i Cristian Eriksen VIDEO Velika pobjeda Hrvatske u Danskoj, Vatreni odigrali sjajno u nastavku za vrijedna tri boda! divider

Francuzi su imali više loptu u nogama, stvarali prilike, ali sve do 83. minute nisu uspjeli svladati Patricka Penza. Deschampov džoker s klupe na ovoj utakmici, Kylian Mbappe, bio je taj koji je uspio konačno poslati loptu u austrijsku mrežu, nakon što ga je idealno proigrao Nkunku.

Zlatko Dalić VIDEO Ružan start na Kramariću isprovocirao je čak i mirnog Dalića: Pogledajte reakciju izbornika divider

Francuzi su nakon tri kola jedina reprezentacija u skupini koja je bez pobjede i s dva boda je na začelju ljestvice iza Danske (6), Austrije i Hrvatske (4).

Francuzi će u ponedjeljak, 13. lipnja 20.45 sati, na Stade de Franceu ugostiti Hrvatsku, a utakmicu možete pratiti Novoj TV i gol.hr-u.

Pogledajte Pašalićev gol za pobjedu Hrvatske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider