Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno, Laci

Grčki velikan službeno predstavio veliko pojačanje iz Osijeka

Ponajbolji igrač HNL-a, Laszlo Kleinhesler, i službeno je postao članom grčkog Panathinaikosa.

Laszlo Kleinheisler (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Nekad je grčki velikan Panathinaikos bio poznat po angažiranju sjajnih hrvatskih nogometaša, a sad su u svoje redove doveli mađarskog reprezentativca koji je posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj igrao.

Laszlo Kleinheisler i službeno je postao tog članom velikog grčkog kluba, nekadašnjeg finalista Kupa prvaka te polufinalista Lige prvaka. Prema dostupnim informacijama, Osijek bi trebao dobiti oko pola milijuna eura odštete.

Dinamova ponud nikad nije prihvaćena

Tako je završena trakavica u kojoj su neki mediji Mađara već smjestili u vezni red Dinama, no posljednje informacije govore kako u Osijek nisu ni prihvatili ono što je hrvatski prvak bio spreman dati, ako je službene ponude zapravo i bilo.

28-godišnji Kleinheisler u Osijeku je bio pune četiri godine, odnosno od početka 2019. godine te će ostati upamćen kao jedan od najboljih stranaca koji su ikad nosili bijelo-plavi dres te jedan od najboljih igrača Osijeka unutar posljednjih desetak ili više godina.

Sjajna statistika u bijelo-plavom dresu

U svim natjecanjima odigrao je za Osijek 131 utakmice te je postigao 21 pogodak, uz 15 asistencija, a posebno je dobar bio aktualne sezone, sa šest pogodaka i četiri asistencije u prvom rangu hrvatskog nogometa.

Također, radi se o standardnom reprezentativcu Mađarske, koji je na Europskom prvenstvu igranom 2021. godine u susretu protiv Francuske ponio nagradu za igrača utakmice.

Nema sumnje kako će ovo biti veliko pojačanje za PAO, koji trenutno jako dobro stoji u prvenstvu i nadaju se prvoj titulu prvaka Grčke nakon sad već davne 2010. godine.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider