Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
užas

Procurila snimka iz Slavonije: Korištene palice i sjekire u sukobu BBB-a i Torcide

U srijedu u Splitu se igra derbi između Hajduka i Dinama pa je policija još na većem oprezu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu se u Slavoniji dogodila tučnjava u jednom kafiću u Ceriću pored Vinkovaca. Prvotno se nije znalo tko je sudjelovao u tučnjavi, a kasnije se ipak utvrdilo da su se u Ceriću sukobile dvije navijačke skupine, Bad Blue Boysi i Torcida.

''Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dobila dojavu da je dana 16. travnja oko 16,50 sati više osoba ušlo u ugostiteljski objekt u Ceriću, koji su pritom narušili javni red i mir tako što su nasrnuli na osobe zatečene u tom objektu, te pritom oštetili njegov inventar, nakon čega se ta skupina osoba brzo udaljila s mjesta tog događaja'', obavijestili su iz policije.

gol expired VIDEO Hajduk slavio u derbiju odluke na Poljudu i zakomplicirao prvenstvo: Pogledajte gol Kalinića divider

Na snimci se može vidjeti da su korištene palice i sjekire. S obzirom na veliko naurožanje, srećom nije bilo ozlijeđenih u sukobu koji se očito sve na gađanje raznim predmetima i razbijanje inventara.

gol expired Poznata hrvatska nogometašica je hit i na TikToku: Broji stotine tisuća pregleda na snimkama divider

Prema neslužbenim informacijama, u sukobu je sudjelovalo 40-ak Bad Blue Boysa koji su stigli u mjesto pored Vinkovaca kako bi napali ljude koji su se nalazili u kafiću.

Tamo su se očito nalazili navijači Hajduka koji su očekivali napad. Na snimci koja se pojavila vidi se demolirani kafić u kojem se dogodio sukob.

U srijedu u Splitu se igra derbi između Hajduka i Dinama pa je policija još na većem oprezu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider