Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S neba padaju...

Padobranci iznenadili Gradski vrt: "Odmah mi je u glavi bio onaj dron s albanskom zastavom"

Osijek je izgubio od Hajduka u Gradskom vrtu, ali golovi i pobjeda Bilih nisu bili jedino što su gledatelji upamtili s tog susreta.

Susret Osijeka i Hajduka bio je vrlo sadržajan sam po sebi, ali voditelj podcasta Utakmicu po utakmicu Mateo Pukšar igrao je "svoju utakmicu" dok je pratio susret s tribina Gradskog vrta.

"Gledam desno i tamo se skupljači lopti i igrači zagrijavaju, miču nešto s glave cijelo vrijeme. Vidim, spustio se taj padobran, okrenem se prema centru, slijeće novi i meni odmah u glavi onaj dron s albanskom zastavom", ispričao je Mateo Pukšar.

"I ja puknem – spušta se dron na centar igrališta. U tom sam trenutku mislio samo 'nemoj reći albanska zastava'", nasmijao se Pukšar.

"Vidio sam da nešto leti na padobranu. Više mi je bilo koliko je taj padobran blizu, pogledao sam okolo, vidio sam da Pečarić ne reagira, pa nisam reagirao ni ja", podvukao je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zbivanjima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u 27. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider