Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIT ĆE IH JOŠ

Ovo je trenutni popis kandidata za novi NO Hajduka: Kandidirao se i bivši predsjednik

Pred članovima Hajduka uskoro su treći demokratski izbori na kojima se biraju ljudi koji će nadzirati rad uprave kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prosincu članovi Hajduka okupljeni u udrugu Naš Hajduk izlaze na izbore, treće u svojoj povijesti. Biraju se članovi Nadzornog odbora koji će nadzirati red uprave kojoj je na čelu predsjednik Jasmin Huljaj.

Prijave kandidata su završene, a ukupno ih je stiglo 27 čime je nadmašen broj kandidata iz 2015. godine. Ovogodišnji izbori će se održati u dva kruga, 24. studenog te 15. prosinca u kojem će se birati između 12 kandidata koji su ostvarili najviše glasova u prvom krugu.

''I ovaj odličan odaziv pokazuje veličinu Hajduka. Hvala svim našim članovima koji su "zvali čovika" te onima koji su svoje znanje i iskustvo stavili na raspolaganje klubu. U narednom periodu pred nama je objava službene liste i predstavljanje kandidata. Još bih jednom pozvao članove da se registriraju za elektronsko glasovanje kako bi mogli ostvariti biračko pravo. Registracija je jednostavan i kratak postupak koji se može obaviti na službenim internet stranicama udruge'', rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Bit će još kandidata

Objavljena brojka, kao i lista kandidata, za sada su neslužbeni, jer su mogući i novi kandidati, kao i odbijanje već pristiglih prijava ako ne budu u skladu s uvjetima natječaja. Zbog objektivne mogućnosti da prijava koja je u predviđenom roku poslana poštom još nije stigla na adresu udruge moguće je povećanje broja kandidata.

Ako pak povjerenstvo za provedbu natječaja ustanovi da netko od do sada prijavljenih ne ispunjava natječajem potrebne uvjete, moguće je i smanjenje. Finalna odnosno službena lista kandidata za izbore za Nadzorni odbor Hajduka bit će poznata najranije 1. studenog, nakon što se obave sve potrebne provjere.

Saznajemo kako na popisu nisu imena kandidata koji su svoju prijavu poslali poštom u danima prije  zatvaranja primanja kandidatura. Jedna takva je i ona Benjamina Perasovića, poznatog sociologa i sveučilišnog profesora.

Zanimljivo, na popisu je Marin Brbić, bivši i za neke neprežaljeni predsjednik uprave kojeg je ovaj trenutni Nadzorni odbor na odlasku smijenio nakon prošlih izbora. Brbić bi ovaj put mogao doći kao nadzornik.

Neslužbena lista kandidata:

Alajbeg Denis, Zaprešić
Armanda Ante, Split
Brbić Marin, Tučepi
Burmaz Denis, Zagreb
Delić Miroslav, Solin
Erceg Marko, Split
Hartl Nino, Beč
Ivanić Dražen, Zagreb
Jakus Zoran, Split
Jukić Mate, Zagreb
Kovačević Željko, Stobreč
Krolo Krešimir, Medulin
Kuzmanić Antonio, Split
Laušić Tin, Zagreb
Listeš Srećko, Split
Luetić Stjepan, Split
Macanović Marlon, Split
Malenica Duje, Zagreb
Maletić Miroslav, Zagreb
Martinić Nino, Split
Meštrović Mario, Split
Močić Ivica, Kaštel Gomilica
Munjiza Dragan, Zagreb
Paladin Marijo, Split
Popović Sergije, Zadar
Sumić Stipe, Zagreb
Živković Davor, Split

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider