Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije loš posao

Posao iz snova: Zvijezda plaća prijatelju više od 100 tisuća kuna za – druženje

Zvijezda Barcelone Ousmane Dembele opet je u medijima zbog svoga života izvan travnjaka.

Galerija Ousmane Dembele (Foto: AFP) Ousmane Dembele (Foto: AFP) Ousmane Dembele (Foto: AFP) +1 Ousmane Dembele slavi pogodak (Foto: AFP)

Barcelona u svojim redovima opet ima genijalca koji ima priliku postati jedan od najboljih na svijetu, ali koji bi mogao kroz određeno vrijeme dobiti otkaz.

Katalonski klub nije imao problem kada je trebao potjerati brazilske majstore Romarija ili pak Ronaldinha kada je njihov život izvan nogometnih terena završavao u tabloidima. Brazilci su voljeli tulume, nekad i razvratne, pa kad im je pala forma, Barci više nije bilo u interesu zadržati ih na Camp Nouu.

Ousmane Dembele nova je problematična zvijezda, a problem je njegov privatni život koji mu također utječe na nogometnu igru. Točnije, utječe mu na profesionalne aktivnosti, ali ne baš i na igru, jer što ga mediji više nagaze, to mladi Francuz više pokaže svoj iznimni talent.

Ali problem Dembela nisu razvratni tulumi već igranje videoigara do kasno u noć zbog čega je već nekoliko puta zakasnio na trening. Time je razljutio sve u klubu, od suigrača do trenera, no onda bi ih razveselio nekim čudesnim potezima i golovima.

Mladi je Francuz već počeo mijenjati neke stvari u klubu jer su zbog njegovih nestašluka uveli zabranu gašenja telefona igrača tijekom noći.

Iz jedne madridske emisije stiže najnovija ''optužba'' na račun Barcina ofenzivca. Radio Marca tvrdi da Dembele plaća najboljem prijatelju 15 tisuća eura mjesečno za – druženje. Moustapha Diatta i Dembele nerazdvojni su od djetinjstva. Čak ga je povukao na probu u Borussiju, ali ovaj nije baš zadovoljio.

Sada zarađuje tako što s najboljim prijateljem igra videoigre, tvrde u emisiji La Ronda. Njegov bivši suigrač Marc Bartra to je na Twitteru komentirao šalom: ''Zar ti nisam i ja prijatelj?'', a Dembele je emotikonima dao do znanja što misli o toj vijesti.

Dembele mijenja pravila u Barci, a vidjet ćemo hoće li ga nova prozivanja motivirati da još jednom zabljesne na terenu. Prva je prilika protiv Celte Vigo ove subote.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider