Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presudio jedan razgovor

Otkriven razlog Severinina nestanka: Ipak se vraća u Beograd

Nizozemski nogometaš Xander Severina vraća se u Partizan za utakmicu protiv Crvene zvezde.

Stadion Partizana (Foto: Afp)

Trakavica u srpskom nogometu bliži se svojem kraju. Xander Severina, koji je preko noći spakirao svoje stvari i napustio stan u Beogradu, vraća se u Partizan!

Iznenadni odlazak 22-godišnjeg nizozemskog nogometaša dobro je uzdrmao beogradski klub, svi su bili zabrinuti za njegovo zdravlje i sigurnost, no vrlo brzo se ispostavilo da je razlog odlasku - novac.

Budući da je Severina ljetos stigao u Partizan kao slobodan nogometaš, bez odšteta, beogradski se klub obvezao da će isplatiti bonus od 75 tisuća eura, od čega je 50 tisuća trebalo ići njegovu menadžeru.

Hrvoje Vejić i Mario Mandžukić Bivši kapetan Hajduka o VAR snimkama: "Lako za to što ljudi nemaju pojma što rade, nego..." divider

Uobičajena je to praksa u svijetu, no kako je vrijeme protjecalo, a novac nije stizao, nizozemski se nogometaš odlučio na potez koji je odjeknuo.

No zahvaljujući treneru Igoru Duljaju, koji je nazvao Severinu, problemi su izglađeni. Dogovorena je dinamika isplate, tako da će se Nizozemac priključiti Partizanu, što znači da će igrati veliki derbi protiv Crvene zvezde, piše Mozzart Sport.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider