Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BARCA GA ODBILA

Otac Realove nove zvijezde razbjesnio Turke: Uzeo im 15 milijuna eura ispred nosa

Turci su saznali da je otac nogometaša potegnuo potez zbog kojeg će dugo biti na udaru kritika, posebno kod navijača Fenera.

Arda Guler (Foto: Afp)

Arda Güler službeno je predstavljen kao novi igrač Real Madrida. 18-godišnje čudo od djeteta stiže iz turskog Fenerbahčea za odštetu od 20 milijuna eura, a s madridskim klubom potpisao je ugovor do ljeta 2029. godine.

Iako je bio na radaru nekolicine europskih klubova, između ostalog spominjala se Barcelona, odabrao je Real, a čini se da je tome pridonio i hrvatski kapetan Luka Modrić.

"Dobio sam informaciju da je Luka Modrić nazvao Ardu i rekao mu kako je ovo njegova posljednja sezona i da mu namjerava ostaviti svoj dres", napisao je cijenjeni turski novinar Volkan Demir prije nekoliko dana na Twitteru.

Ivan Perišić Tottenham neće voditi dva igrača na pripreme: Stižu zamjene za Perišića? divider

Otac na meti kritika

Turci su saznali da je otac nogometaša potegnuo potez zbog kojeg će dugo biti na udaru kritika, posebno kod navijača Fenera, koji misle da je taj novac morao ići u njihov klub.

Naime, on je prema tvrdnjama turskih medija dobio čak 15 milijuna eura u džep od Reala kako bi njegov sin odabrao Kraljevski klub.

Isti iznos tražio je i od Barcelone, no poznato je da su Katalonci u velikim dugovima, pa nisu mogli ispuniti njegove želje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider