Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MLADIĆ POTRESEN

VIDEO Otac Laminea Yamala izboden na parkingu, stanje mu je ozbiljno

Otac Laminea Yamala je napadnut sinoć u Mataru.

Galerija Mounir Nasraoui u svađi na ulici Mounir Nasraoui Lamine Yamal +2 Lamine Yamal

Katalonski dnevni list La Vanguardia objavio je kako je u srijedu navečer nožem napadnut Mounir Nasraoui, otac 17-godišnje nogometne senzacije Laminea Yamala. Isti list piše kako je u napadu u Mataru, gradu sjeverno od Barcelone gdje obitelj živi, 36-godišnji Nasraoui zadobio nekoliko ubodnih rana.

Prva prognoza iz bolnice je da je stanje ozljeda ozbiljno, ali život mu nije ugrožen. Neki su mediji objavili kako je pušten na kućnu njegu, ali ipak je zadržan u bolnici u Badaloni.

Policija je odmah uhitila trojicu osumnjičenih za pokušaj ubojstva. Sve se dogodilo na parkingu, a španjolski mediji su objavili snimku, vjerojatno svađe koja je prethodila napadu, a dogodila se tog popodneva.

Mounir Nasraoui Mounir Nasraoui (Foto: Afp)

Tada je navodno netko na njega bacio vodu nakon čega se posvađao s brojnijim stanarima te ulice. Iznenadni napad nožem dogodio se u večernjim satima.

Mladi Lamine Yamal priprema se za prvu utakmicu Barcelone u novoj sezoni, ove subote u Valenciji. Mediji pišu kako ga je pokušaj ubojstva njegovog oca jako uznemirio i vidjet ćemo hoće li uopće istrčati na Mestalli.

Luka Modrić VIDEO Modrić podigao trofej kao Realov kapetan: Pogledajte ovacije Hrvatu u Varšavi divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sretan rođendan španeru Vatrenih i 'plavoj devetki'! 🥳

Hvala ti za one trenutke protiv Brazila, uz želju da se iznenađenje slične magnitude dogodi i sutra na Allianz Areni... 🥳😍🇧🇷
Još jedna zanimljivost iz derbija... ✅️⚽️
Navijačka prepucavanja... 😂⚽
UŽIVO Povijesni event u Sferi: UFC 306 na najatraktivnijoj lokaciji na svijetu, produkcija će biti deset puta skuplja nego inače

Uključite se u prijenos >>> https://rb.gy/m8ji5a