Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li boljeg poklona za Božić?

Neka vas radosti nostalgija - vratite se u Francusku 1998. noseći kapetansku traku i Bobanovu desetku!

Pred vama je prva etapa božićno-humanitarnog projekta Humanitarna razmjena & UPU aukcija dresova.

Galerija Zvonimir Boban Džemper Zvonimira Bobana Zvonimir Boban

Sjećate li se Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. u Francuskoj? Vjerujemo da ni vama koji imate dovoljno godina niti vama koji ste tad još bili djeca ili ste se možda čak i kasnije rodili nije potrebno naglašavati tko je bio Zvonimir Boban.

Kapetan one slavne generacije Vatrenih, ikona, čovjek koji je davno ušao u legendu hrvatskog nogometa. Zvone Boban dao je veliki doprinos osvajanju bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Ta medalja imala je gigantski značaj ne samo za hrvatski sport nego i za cijelu zemlju koja je tek bila izašla i krvavog rata i borbe za samostalnost.

Budući da je tadašnji izbornik Ćiro Blažević imao fenomenalni tercet kreatora igre (Zvonimir Boban, Aljoša Asanović, Robert Prosinečki), netko se od njih morao žrtvovati i igrati nešto povučenije, a tu je ulogu najčešće obnašao upravo Boban. Zbog toga, ali i svega što je dao Hrvatskoj, Bobanu nitko nije zamjerio na pogrešku koju je napravio u polufinalu SP-a protiv Francuza.

U ovom vremenu iščekivanja blagdana imate priliku osvojiti džemper legendarnog kapetana i to ne bilo kakav nego poseban - božićni.

Džemper ima kapetansku traku i to je zapravo njegov glavni feature. Jasno, uz neizostavnu desetku i božićno-novogodišnju čestitku.

Želite osvojiti ovaj džemper? Sudjelujte u HUMANITARNOJ RAZMJENI, pošaljite nam fotografije dresa koji želite zamijeniti za džemper. Fotografije možete poslati na Facebook i Instagrama profil portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu. Razmjena završava u nedjelju 26. studenog u ponoć, a pobjednike ćemo proglasiti u UPU podcastu 27. studenog 2023.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider