Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
Odmah se vidjelo

Osvetnički raspoložena Lokomotiva srušila je Rijeku njezinim oružjem: "Nevjerojatno je što Čabraja radi"

Lokomotiva je nokautirala Rijeku u 32. kolu SuperSporta čime je Dinamo (p)ostao lider.

Slavlje Lokosa (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Nogometaši Lokomotive nokautirali su Rijeku i omogućili Dinamu da po prvi put u ovoj sezoni završetak jednog kola dočeka na prvom mjestu.

"Nevjerojatno je što Silvijo Čabraja radi i to s kakvim sastavom, punim ozljeda i svega. Stao je niz koji je Rijeka imala, nisu uspjeli doći do 10. uzastopne pobjede", komentirala je Valentina Miletić u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Stradali su od vlastitog oružja, od auta, prekida, kornera, slobodnjaka. Dobro je Sopić rekao, kad nakon prekida lopta padne na pod šanse su 50-50 za pogodak", istaknuo je Mateo Pukšar.

"I oni su ljudi, i oni krvare", nadovezao se Ivan Ljubić i podsjetio na to da je Lokomotiva bila dosta nabrijana zbog toga što ove sezone još nije bila imala pobjedu nad Rijekom, ali i zbog polufinala Kupa i kontroverznog pogotka kojim su Riječani prošli dalje nakon što nisu htjeli izbaciti loptu iz igre.

"Meni je utakmica bila zanimljiva od samog početka, duel Selahi-Mateo Marić, Selahi je ostao ležati, ali nema šanse da ovi izbace loptu, nema šanse. To se nastavlja na ono polufinale Kupa."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider