Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRED POČETAK PRIJELAZNOG ROKA

Osijeku zabranjeni ulazni transferi nakon prijave FIFA-i iz Austrije!?

Čini se kako Osijek još uvijek nije austrijskom LASK-u isplatio cijelu vrijednost transfera Jevhena Čeberka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se bliži kraj Svjetskog nogometnog prvenstva, tako su sve aktualnije teme iz hrvatskog ligaškog nogometa, odnosno svima nama dragog HNL-a. 

Prvenstvo se nastavlja 20. siječnja, a prije toga pratit ćemo prijelazni rok, koji će sigurno donijeti puno uzbuđenja. Neki igrači napustit će svoje klubove, dok će sigurno biti i dolazaka.

FIFA suspendirala Osijek

No, ovog trenutka dolasci nisu mogući u NK Osijek. Trećeplasirana momčad našeg ligaškog nogometa dobila je suspenziju od strane FIFA-e, a koja im do daljnjeg brani ulazne transfere.

Kako doznaje Germanijak, Osijek je prijavljen od strane austrijskog LASK Linza, od kojeg su kupili obrambenog igrača Jehvena Čeberka. On je u Osijek došao početkom 2021. godine, prvobitno na posudbu, da bi Osijek godinu dana kasnije njegov ugovor otkupio.

Dogovorena cijena bila je 500 tisuća eura, no očito ju Osijek za sada još uvijek nije isplatio te su zbog toga i prijavljeni. 

Nije poznato radi li se o cijelom iznosu ili o dijelu istog, no za vjerovati je da će Osijek to uskoro odraditi, budući da bi već ove zime u Gradskom vrtu trebali napraviti neki financijski jaki izlazni transfer. Ako i postoje neki financijski problemi, time bi se svakako riješili.

Kandidata je nekoliko i sigurno je kako će netko napustiti Bijelo-plave pred nastavak sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider