Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRAZNI SE SVLAČIONICA

Osijek pustio dvojicu desnih bočnih: Jednog u Poljsku, drugog u Rijeku!

Mato Miloš napustio je redove Osijeke te je pojačao poljski Widzew iz Lodza, dok je Alen Grgić postao članom Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odmah nakon što je Osijek neočekivano rano ispao iz europskog natjecanja, Nenad Bjelica izjavio je kako ima preširok kadar te kako će neki nogometaši morati napustiti klub.

To se sad krenulo događati, a prvi koji napušta svlačionicu Bijelo-plavih je jedan od standardnijih nogometaša, dok je odmah iza njega novi dom pronašao i jedan izdanak Osijekove škole nogometa.

Miloš otišao u Poljsku

Što se tiče prvog spomenutog, radi se o desnom bočnom braniču Mati Milošu, koji je već u Poljskoj, gdje je potpisao ugovor s Widzewom iz Lodza te se također putem Twittera predstavio njihovim navijačima i pozvao ih na stadion.

29-godišnji Miloš je u Osijek došao početkom prošle godine te je u klubu proveo sezonu i pol. Nenad Bjelica ga je osobno doveo, vođen pozitivnim iskustvom ranije suradnje u talijanskoj Speziji.

Odigrao je Miloš tako za Osijek 49 službenih utakmica, upisavši pet asistencija. Čak dvije upisao je u svom posljednjem nastupu za klub, prošlog vikenda u porazu 5:2 od Dinama.

Alen Grgić pojačao Rijeku

Nedugo nakon potvrde tog transfera, došla je i informacija iz Rijeke, koju je pojačao Alen Grgić. Ovaj 28-godišnjak u Osijeku je cijelu karijeru, a posljednjih sezone definirao se također kao desni bočni branič, iako je ranije u karijeri igrao krilo ili centralnog napadača.

Za Osijek je Grgić odigrao 153 utakmice, upisavši 15 pogodaka i 14 asistencija.

Nenad Bjelica je već najavio kako će se na ovo odgovoriti dolaskom jednog novog igrača, budući da su na poziciji desnog bočnog ostali tek na Karlu Bartolecu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider