Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neizvjesnost

Osijek pobijedio Lokomotivu i gurnuo je prema ponoru: Lokosi mogu na Poljudu ispasti iz lige

Osječani su došli do 22. pobjede u sezoni, a Lokomotiva je pretrpjela 19. poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka svladali su kao gosti Lokomotivu s 2:0 (0:0) u drugom od dva subotnja dvoboja 35. kola Prve HNL, dok je u prvoj utakmici Istra 1961 u Puli s 1-0 pobijedila Slaven Belupo.

Osječani su na stadionu u Kranjčevićevoj poveli u 59. minuti, kad je Laszlo Kleinheisler sjajnim udarcem s 22 metra svladao Krševana Santinija, konačnih 2-0 postavio je Damjan Bohar u prvoj minuti sučevog dodatka.

gol expired Dana White: "Nikakav Jones, za titulu će se opet boriti Stipe Miočić!" divider

Istra je do pobjedničkog pogotka stigla nakon 25 sekundi igre u drugom poluvremenu, a strijelac je bio Matej Vuk s 13 metara, nakon loše reakcije gostujuće obrane.

Osječani su došli do 22. pobjede u sezoni, a Lokomotiva je pretrpjela 19. poraz i tako ostala u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu.

gol expired Leicester u finalu kupa srušio Chelsea pred navijačima na Wembleyju divider

Privremeno je na začelju Varaždin s 28 bodova, jedan više ima predzadnja Istra 1961, a Lokomotiva je na osmom mjestu s 30 bodova. Sedmoplasirani Slaven Belupo ima 31 bod. Varaždin ima utakmicu manje, a u nedjelju će ugostiti Rijeku.

U posljednjem kolu Slaven Belupo je domaćin Varaždinu, što bi mogla biti utakmica koja će odrediti klub koji će napustiti prvoligaško društvo. Lokomotiva će gostovati kod Hajduka, a Osijek će ugostiti Istru 1961.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider