Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peruanac u Gradskom vrtu

Osijek doveo pojačanje iz Južne Amerike: "Iznimno je hitar i brz, a uz to je i dobar strijelac"

La Torre je krilni napadač, koji može igrati na obje strane, a dolaskom u Osijek je postao prvi peruanski nogometaš u tom klubu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je na svojim službenim internetskim stranicama objavio kako je potpisao ugovor s 19-godišnjim Peruancem Didier Jeanpiere la Torreom.

La Torre je krilni napadač, koji može igrati na obje strane.

Nogometnu karijeru je počeo u Alianza Limi, najpoznatijem peruanskom klubu. Po dolasku u Europu boravio je u nizozemskom Emmenu, a sada se odlučio za dolazak u Osijek s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

„Zanimljiv nam je bio jer je u svojoj generaciji, peruanskoj reprezentaciji do 20 godina, najkvalitetniji igrač. Istaknuo se na južnoameričkom prvenstvu do 17 godina. Tražio je novi izazov, a mi vjerujemo da se može kvalitetno nametnuti kod nas i postati standardni član naše prve momčadi“, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica koji je ukratko opisao Peruanca.

„Iznimno je hitar i brz, a uz to je i dobar strijelac. Vidim da je dobrog karaktera te je u svakom pogledu velika nada peruanskog nogometa. Vjerujem kako će se brzo i dobro adaptirati na naš klub“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider