Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIKAKO DA SE VRATI

Osijek do iduće godine ostaje bez Kristijana Lovrića!?

Prema dostupnim informacijama, Osijekov krilni napadač odlučio je svoje ovosezonske probleme riješiti operacijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je započela ova sezona, Kristijan Lovrić nikako da uhvati konstantu. Iako je u istu ušao sa suspenzijom od dvije utakmice, zaigrao je Lovrić u Kazahstanu protiv Kizilžara, kao i u domaćem susretu protiv istog protivnika, a upisao je i dva nastupa u prvenstvu.

Ipak, od Osijekovog susreta protiv Dinama, koji je odigran 20. kolovoza te u kojem je Lovrić odigrao 74 minute, nije zaigrao. Dva susreta bio je na klupi, dok u dva susreta kod Renea Pomsa nije uopće bio na raspologanju.

Trbušni zid je problem

O razlozima Lovrićeve nedostupnosti mogli smo čuti svašta, posebno na tribinama i među navijačima, ali kod njega se radi samo o jednom. Ozljedi trbušnog zida koju nikako ne uspijeva u potpunosti zaliječiti. 

Prema informacijama koje donese Sportske novosti, sad je konačno prelomio i odlučio podvrgnuti se operaciji koja će problem riješiti, no taj način naravno ima i svoju lošu stranu. Lovrićev oporavak trebao bi trajati oko dva mjeseca, što bi značilo da ove polusezone više neće biti na raspolaganju.

Lovrić je doveden prošle zime kao najskuplji igrač u povijesti kluba, a u 12 utakmica postigao je dva pogotka i upisao dvije asistencije. Ove sezone, nakon punih priprema, očekivao se njegov pravi doprinos, ali spomenuta ozljeda u tome ga je onemogućila. 

Navijači Osijeka mogu se samo nadati da će od zime to izgledati onako kako su se svi nadali nakon što su mu priredili uistinu spektakularan doček.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider