Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opus Arena

VIDEO Ovako izgleda sektor za gostujuće navijače na novom stadionu Osijeka

Navijači su imali priliku upoznati Opus Arenu prije prve utakmice.

Opus Arena na Pampasu u Osijeku (Foto: Ivan Perić/Cropix)

Osijek je prije nekoliko dana otvorio svoj novi stadion na Pampasu, Opus Arenu svojim navijačima. Bio je to odličan potez kluba kako bi nestrpljivi navijači mogli napokon zakoračiti na uistinu sjajan novi i moderan stadion, odsad najljepši u Hrvatskoj.

Navijači su mogli razgledati tribine i odlučiti s kojeg dijela puca najbolji pogled što će im pomoći prilikom odabira pretplatničkog mjesta, ako se odluče na kupovinu godišnje karte.

Već je od ranije poznato kako će se na južnoj tribini Opus Arene okupljati domaća navijača grupa Kohorta koja je više-manje cijeli svoj vijek provela na istočnoj tribini Gradskog vrta.

Gostujući navijači bit će pak smješteni na sjeverom dijelu stadiona prema istočnoj tribini, u posebnom sektoru s oko 700 mjesta što čini malo više od 5 % kapaciteta stadiona.

Sektor za goste odvojen je visokom ogradom od pleksiglasa kao što je to slučaj na mnogim modernim europskim stadionima. Kako bi se spriječilo bacanje raznih predmeta s jedne na drugu stranu, stavljena je dodatna mreža prema domaćim tribinama što također možemo vidjeti na mnogim stadionima u Europi.

Nadamo se kako će za razliku od mreža na terenu ove opak mirovati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider