Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to je sad već drugo

Opet se priča o Modrićevu odlasku iz Reala: Ovaj put na transferu radi ''čudotvorac''

Luka Modrić mogao bi ovoga ljeta napustiti Real Madrid.

Beppe Marotta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako se bliži zimski prijelazni rok, sve je popularniji poznati talijanski portal Calciomercato specijaliziran za transfere. Nova glasina koju su ispalili vezana je za našeg Luku Modrića, najboljeg svjetskog nogometaša u godini na izmaku.

Talijani pišu kako Inter i dalje ne odustaje od ideje da dovede još jednog Hrvata u Milano, a očito uspostavljene veze između njih i Modrića nisu do kraja popucale. No ovaj put Inter ima veliki adut u rukavu u vidu svog novog izvršnog direktora.

Beppe Marotta prešao je iz Juventusa u najvećeg rivala nakon što se posvađao s čelnicima kluba Pavelom Nedvedom i Andreom Agnellijem jer nije bio uključen u dovođenje Cristiana Ronalda. Marotta je inače zaslužan za brojne transfere Juvea posljednjih godina, upravo one u kojima bi talijanski klub doveo neko zvučno ime za malo ili ništa novca.

Marotta će opet morati izvesti neku čaroliju. Real prošlog ljeta nije htio pustiti igrača za kojeg je pretpostavljao da će pokupiti sve najveće individualne nagrade, a neće biti lako dovesti Modrića ni sljedećeg ljeta iako će mu to biti posljednje pod ugovorom u Madridu.

Ne sumnjamo da će Inter i njegov novi prvi operativac nešto iskombinirati. Modrić će sljedeće godine napuniti 34 godine i čini se da bi mogao napraviti još jedan veliki transfer. U svlačionici će zateći Brozovića i Perišića, a možda i Vrsaljka ako Inter odluči otkupiti ga od Atletica.

Modrić u Interu? Ovaj put šanse su mnogo veće.

Beppe Marotta (Foto: AFP) Beppe Marotta (Foto: AFP) (Foto: Afp)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider