Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
upitan za Euro

Operiran Marko Rog: Poslao je snažnu poruku iz bolnice

Rog se ozlijedio već u 15. minuti utakmice koju je Roma dobila sa 3:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac i član Cagliarija Marko Rog (25) u srijedu je operiran u Innsbrucku nakon teške ozljede koljena na prvenstvenoj utakmici s Romom.

Rogu je rekonstruiran prednji križni ligament desnog koljena, a operacija je prošla dobro i izveo ju je poznati kirurg Christian Fink na klinici Hochrum u Innsbrucku, stoji na web-stranici Cagliarija.

gol expired Nekoliko sati prije početka odgođena utakmica Tottenhama i Fulhama divider

Nakon nekoliko dana odmora, hrvatski veznjak moći će započeti rehabilitaciju, a vrijeme oporavka za puni nastavak natjecateljskih aktivnosti procjenjuje se za oko šest mjeseci, pa je upitan i njegov nastup na Europskom prvenstvu idućeg ljeta.

"Glavni junak mnogih bitaka i kao pravi ratnik pobijedit će i u ovom izazovu i vratit će se jači nego prije", stoji u poruci kluba, a Rog je na Instagramu napisao:

''Hvala svima na potpori. Danas započinjem s novim izazovom pun volje i motivacije, dan po dan, da se vratim još jači.''

gol expired Košarkaši Cibone proveli noć u Petrinji: Stigli su s pomoći stanovnicima divider

Rog se ozlijedio već u 15. minuti utakmice koju je Roma dobila sa 3:2.

Hrvatski veznjak je u Cagliari stigao u srpnju 2019. na posudbu iz Napolija, a iduće sezone klub je otkupio njegov ugovor. Ove sezone nastupio je u svih 14 ligaških utakmica Cagliarija upisavši 1168 minutu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider