Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspješno operiran

Kapetan Varaždina nakon stravične ozljede: "Caktaš mi se još nije javio, ali..."

Igor Postonjski zaradio je tešku ozljedu protiv Osijeka u dvoboju 5. kola SuperSport HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvoboj 5. kola HNL-a između Osijeka i Varaždina (2:2) u Gradskom vrtu obilježila je stravična ozljeda Igora Postonjskog, kapetana varaždinskog sastava kojem su pukle dvije kosti.

Bio je to duel za ničiju loptu, krenuli su Mijo Caktaš i Postonjski na nju, a potonji je izvukao deblji kraj. Vrištao je od bolova, a svi na terenu su se uhvatili za glavu.

Utakmica je prekinuta, liječnička je ekipa odmah bila na terenu, a nesretni je Postonjski na nosilima iznesen s travnjaka i prebačen u osječku bolnicu gdje je operiran.

gol expired Norvežani se pribojavaju Bad Blue Boysa, policija umiruje javnost: "Dočekat ćemo ih s osmijehom" divider

Čak tri sata je trajala operacija, ali sve je prošlo u najboljem redu. Javio se varaždinski kapetan iz bolnice i svima zahvalio na brojnim porukama podrške:

"Odmah sam prevezen u osječku bolnicu, moram reći da su me divno primili, sve je bilo odlično. Operiran sam već oko 21 sat, a operacija je bila gotova oko ponoći. Upravo sam razgovarao s liječnikom, kaže da je sve prošlo izvrsno", kazao je pa dodao da se danas osjeća bolje:

Postonjski brani Caktaša

"Danas me manje boli, naravno da još osjetim bol, ali daleko manje nego li jučer. Rekao mi je liječnik da ćemo danas pokušati malo stati na nogu kako bi pokrenuli cirkulaciju. Ne bude li pogoršanja, već bih danas mogao na put prema doma".

Primio je Postonjski brojne poruke podrške, javili su se brojni igrači Osijeka i drugi HNL-ovci: 

Giovanni Lo Celso u dresu Tottenhama Loše vijesti za Splićane: Villarreal potvrdio dolazak velikog pojačanja iz Engleske divider

"Već na terenu Bjelica je došao do mene, dao mi je podršku. Vidjelo se na suigračima i ostalima da je svima žao. Lovrić, Bule, kasnije su se javili Ivušić, Miloš. Stvarno je puno poruka podrške došlo", rekao je pa se osvrnuo na Caktaša:

"Nije se javio, ali ga razumijem. To nije jednostavna situacija. On nije ništa kriv, ne bi ni ja htio da se nekome tako nešto dogodi u duelu sa mnom, ali to je nogomet. Vjerujem da mu nije lako", rekao je Postonjski za Germanijak.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider