Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepa gesta

"Rudeš i Dinamo su mi puno pomogli dok sam 'igrao' u čuvenom FC Without clubu"

Oliver Zelenika u osmoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu otkrio je kako su mu Rudeš i Dinamo pomogli dok je tragao za klubom.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu gost Oliver Zelenika govorio je o svojoj budućnosti. Trenutačno je vrlo zadovoljan u Varaždinu, u kojem je već polako pustio korijenje, međutim ugovor mu istječe na kraju tekuće sezone.

"Još ne znam što ću, ali samo ne bi želio završiti u FC Without Clubu“, rekao je Oliver Zelenika šaleći se kako ne želi ostati ponovo bez kluba: "Imao sam dva mandata u čuvenom FC Withoutu i slabo su plaćeni“.

Je si li ikad bio član udruge Nogometni sindikat?

"Nisam i ovim putem bi se htio zahvaliti svojim bivšim klubovima Rudešu i Dinamu, koji su mi pomogli u trenucima kad sam bio bez kluba. Dozvolili su mi da treniram s njima i puno su mi pomogli.“

"Doista su mi puno pomogli, jednom prilikom Rudeš i moj bivši suigrač Igor Bišćan, njihov tadašnji trener, su mi izašli u susret, a jednom Dinamo, koji mi je dozvolio da treniram s njima. Još jednom hvala im od srca jer su mi puno pomogli.“

Više saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider