Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NADA PRED UZVRAT

VIDEO Olimpija je kod kuće gubila od Luksemburžana, a onda se ukazao Goran Milović

Slovenski klub koji je nedavno otpustio Roberta Prosinečkog ima problema i na samom terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenska Olimpija iz Ljubljanje i Differdange iz Luksemburga odigrali su prvi susret prvog pretkola Konferencijske lige. Utakmica na Stožicama završila je rezultatom 1:1 i to tako da zadovoljniji mogu biti slovenski domaćini.

Naime, klub koji je nedavno otpustio Roberta Prosinečkog i koji trenutno prolazi kroz kaotične odnose između uprave kluba, stručnog stožera i navijača, vrlo loše izgleda i na terenu, vjerojatno ne uspijevajući ignorirati sve što se u višim granama kluba događa.

Nije moglo lošije započeti

Tako su već u desetoj minuti postigli pogodak sami sebi, odnosno napravio je to Aljož Krefl te se našli u još većim problemima.

Činilo se da indisponirani Slovenci neće uspjeti izvući niti neodlučeni rezultat pred uzvrat, no nešto su iz svojih većinom bezidejnih napada uspjeli izvući.

U 62. minuti dobili su korner, a na skok je došao bivši kapeta  Hajduka te kasnije i igrač Osijeka, Goran Milović. On u svom stilu nadskočio cijelu obranu gostiju te pogodio za rezultat koji Slovence stavlja u relativno dobar položan pred uzvrat idućeg tjedna.

Ovdje možete pogledati kako je to Milović napravio.

Pobjednik ovog meča u drugom će kolu igrati protiv rumunjskog Sepsija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider