Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno za okršaj

Dinamo je gotovo četiri puta skuplji od Mađara! Modre će do pobjede pokušati odvesti 15-ak tisuća navijača

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban bio je u ponedjeljak u Maksimiru gdje je pratio događanja oko sutrašnje utakmice Dinama i Ferencvaroša u sklopu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Vlado Boban u Maksimiru (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Dinamo u utorak igra prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka, a suparnik Modrima na Maksimiru bit će mađarski prvak Ferencvaroš. Dinamo je odradio posljednji trening uoči dvoboja, a za Dnevnik Nove TV ispred stadiona Maksimir javio se reporter Vlado Boban.

Mađari dolaze osokoljeni dvjema pobjedama u kvalifikacijama do sada protiv Ludogoreca i Vallette, ali i osokoljeni reprezentativnom pobjedom Mađarske protiv Hrvatske još u ožujku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. To su priznali trener Rebrov i kapetan mađarskog sastava, no ipak će i dalje sve zavisiti o tome kako će Dinamo odigrati.

Ferencvaroš na Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a Dinamo gotovo četiri puta više (72). Često brojke ne znače ništa i vidjet ćemo u kakvom će se svjetlu predstaviti mađarski sastav.

Šest tisuća godišnjih ulaznica prodao je Dinamo i još se nadaju da bi mogli do utakmice prodati oko osam tisuća karata. To znači da bi oko 15-ak tisuća navijača moglo bodriti Dinamo i nositi ga do nove pobjede. A hoće li ju Modri upisati saznat ćemo u utorak oko 22 sata navečer kada će završiti susret koji počinje u 20 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider