Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje na Poljudu

Karoglan na odlasku s klupe Hajduka: "Za mene je dogovor svetinja"

Mislava Karoglana naslijedit će Ivan Leko na klupi Hajduka.

Mislav Karoglan (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Ove će srijede Mislav Karoglan odraditi posljednji trening na klupi Hajduka. Njegov se nasljednik već zna, a to je poznati hrvatski trener Ivan Leko.

Nakon odlaska Valdasa Dambrauskasa, imotski je stručnjak vodio Hajduk u 12 susreta upisavši osam pobjeda i četiri remija. Uspio je ostati neporažen, ali plan Lukše Jakobušića bio je jasan od prvog dana.

Želio je dovesti veliko, provjereno ime na klupu Hajduka:

"Moj dogovor s predsjednikom bio je jasan od prvog dana. Klub je ostvario ono što je bio cilj od prvog dana, gospodin Leko je veliko ime.

Treba naglasiti da je sve u skladu s dogovorom, on je bio Hajdukova želja, a moj dogovor s klubom je bio kristalno jasan od prvog trenutka. Za mene je dogovor svetinja i sve je ispoštovano", kazao je Karoglan za Dalmatinski portal pa dodao ima li kakav savjet za novog trenera:

Loris Karius Tragičar finala Lige prvaka odlazi ponižen, potjerali ga iz kluba nakon samo tri mjeseca divider

"Nemam mu što savjetovati. Hajduk je dobio vrhunskog stručnjaka, navijat ću životom za ovaj Hajduk. Momčad je dobra, treba mu dati vremena, a on sigurno ima jasnu viziju. Sve su mu momčadi igrale prepoznatljivo".

Karoglan neće napustiti Poljud, već će preuzeti novu funkciju:

"Trebao bih biti suradnik Jakobušiću i Nikoličiusu za sportska pitanja, na raspolaganju sam im do ljeta. Važno je da se većina mog stožera vraća na svoja mjesta u Akademiji", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider