Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Duga poruka

Oglasio se Cristiano Ronaldo nakon izbacivanja iz momčadi

Manchester United izbacio je Cristiana Ronalda iz momčadi i neće konkurirati za dvoboj protiv Chelseaja.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Budući da je napustio travnjak prije posljednjeg sučeva zvižduka na utakmici Premier lige protiv Tottenhama (2:0), Manchester United odlučio je kazniti Cristiana Ronalda.

Izbacili su portugalsku zvijezdu iz momčadi, što pak znači da neće konkurirati za dvoboj protiv Chelseaja. Osim što je ranije napustio travnjak, Ronaldo je odbio ući u igru, što je razbjesnilo navijače, ali i nogometnu javnost u Engleskoj i diljem svijeta.

Nakon velikog incidenta Portugalac se oglasio porukom na društvenim mrežama, koju prenosimo u cijelosti:

Cristiano Ronaldo Manchester United izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi! divider

"Kao što sam to radio tijekom karijere, živim i igram s poštovanjem prema suigračima, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo, ja se nisam promijenio. Ista sam osoba, profesionalac kakav sam bio proteklih 20 godina igrajući elitni nogomet. Poštovanje je uvijek imalo važnu ulogu kod donošenja oduka.

Počeo sam kao vrlo mlad igrač, stariji i najiskusniji igrači uvijek su mi bili primjer. I ja sam se uvijek trudio biti primjer mladim igračima u momčadima za koje sam igrao.

Cristiano Ronaldo Englezi pucaju od bijesa, više nitko ne brani Ronalda: "Razmaženo derište. Uhvatio bih ga za vrat" divider

Nažalost, to nije uvijek moguće, ponekad nas vruća glava nadvlada. Trenutačno osjećam da moram nastaviti s napornim radom u Carringtonu, moram podržati igrače i biti spreman za svaku priliku koja mi se pruži.

Odustajanje pred pritiskom nije opcija, nikad nije bila. Ovo je Manchester United, zajedno moramo ustrajati. Uskoro ćemo ponovno biti zajedno", zaključio je Ronaldo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider