Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Prazna kutija bez šibica"

Odgođen legendarni malonogometni turnir: "Na žalost svih ljubitelja malog nogometa..."

Organizator napominje i da će zato iduće godine uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica, koji se unazad 49 godina tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova, odgađa se ove godine zbog pandemije koronavirusa objavio je u četvrtak organizator.

"Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima kao organizator najvećeg malonogometnog turnira u regiji obavještava javnost da se ove godine zbog epidemije koronavirusa, odgađa jubilarno 50. izdanje MNT Kutija šibica", navodi se u priopćenju.

"Naime, zbog trenutne situacije sa epidemijom koronavirusa u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20.studenog 2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja", dodaje se u priopćenju organizatora koji ističe da "s obzirom da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati".

Organizator napominje i da će zato iduće godine uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

"Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica, te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica", kaže se u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider