Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatne pogreške

Očajno suđenje u najjačim ligama: Messi se provukao bez crvenog, suludi penal, Mourinho oštećen...

Svakakvih odluka vidjeli smo proteklog vikenda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lige petice garantiraju visoku kvalitetu nogometa, ali po svemu sudeći, ne baš i suđenja.

Samir Toplak grmio je nedavno da živi za dan "kada će hrvatski suci postati profesionalci", ali slične muke prolaze i njegovi inozemni kolege. Protekli vikend obilovao je nevjerojatnim previdima na najvećim nogometnim pozornicama.

Krenimo od kiksa Barcelone protiv Alavesa. Lionel Messi u 40. minuti požalio se da je na njemu bio prekršaj, a kada je sudac prekinuo igru zbog auta, napucao je loptu prema njemu. Provukao se samo sa žutim kartonom, reklo bi se, na ime.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Mnogo kontroverzniju odluku vidjeli smo u susretu Real Sociedada i Celte. Le Normand je bio uvjerljivi prvi na lopti, a nakon što ju je odbio, srušio je i Mendeza.

gol expired Lukavi penal u 2. HNL: Vratar ovo nije očekivao, izvođač prodao trik i zabio sporni penal divider

Za suca je to bio penal. Ova odluka zanimljiva je i navijačima Barcelone: u relativno sličnoj situaciji u El Clasicu sudac je oprostio start Casemira na Messiju.

Penal za Celtu pogledajte OVDJE.

Prašinu je podigao i penal na Mohamedu Salahu u utakmici West Hama i Liverpoola. Udarac je postojao, ali mnogi Salaha optužuju za bacanje.

Procijenite sami OVDJE.

Ipak, najčudnija odluka dogodila se na susretu Tottenhama i Brightona. Brighton je izjednačio na 1:1 u 56. minuti, a Lampteyjevu golu prethodio je evidentan Marchov prekršaj. Djeluje doista nevjerojatno da sudac to nije registrirao.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Upoznajte hrvatske vratarske dragulje u ligama petice i legendarnog trenera vratara

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider