Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
evo što je sporno

O Stanišiću bruji ''pola'' Njemačke: Bavarci bijesne, neki ga ne žele vidjeti opet na Allianz Areni

Josip Stanišić produljio je niz Bayera Leverkusena na nevjerojatnih 45 utakmica bez poraza.

Josip Stanišić (Foto: Afp)

Nogometaši Bayer Leverkusena i dalje su neporaženi nakon remija 1:1 protiv Borussije iz Dortmunda u 30. kolu Bundeslige.

Čovjek koji je održao savršeni niz Apotekara je naš Josip Stanišić koji je u 97. minuti postavio konačnih 1:1 na Westfalenu.

Bayernov niz traje nevjerojatnih 45 utakmica u svim natjecanjima. Trenutno broje čak 38 pobjeda uz tek sedam remija. Kraljevi sudačke nadoknade postigli su čak 12 pogodaka u sučevom dodatku tijekom sezone.

Slavlje Riječana Rijeka furioznim drugim poluvremenom pomela Goricu i vratila se na vrh ispred Dinama! divider

Stanišić je pucao od veselja nakon pogotka u dubokoj sudačkoj nadoknadi.


''Nevjerojatno! Ni sam to nisam očekivao. Kad sam vidio da je lopta unutra, bio sam izvan sebe jer sam znao da je to to: ne gubimo!'', rekao je.

Zagriženi navijači Bayerna zamjeraju mu proslavu

Stanišić je burno proslavio svoj pogodak lupanjem o prsa, odnosno o grb Bayera što je naišlo na žestoke reakcije iz Minhena. Naime, navijači Bayerna okomili su se na našeg reprezentativca na društvenim mrežama i zamjeraju mu takav potez.

Odmah se povela priča na Twitteru o povratku Stanišića u Bayern, a mnogi zagriženi navijači Bavaraca ne žele vidjeti Josipa nazad na Allianz Areni, već zagovaraju njegovu prodaju. Neki su išli toliko daleko u prošlost da su krenuli izvlačiti fotografije Stanišića dok je još bio dijete.

Ivan Perišić Perišić objavio 10 fotografija i poslao znakovitu poruku: Je li ovo potvrda da ostaje u Hajduku? divider

Tada je naš Josip pozirao u dresu Munchena 1860 za koji je nastupao od 2009. do 2015. godine kada kao 14-godišnjak prelazi u redove lokalnog Fürstenfeldbruck, a zatim dvije godine kasnije u Bayern.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider