Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Au, ovo boli

VIDEO Točka na i Majerove večeri iz noćne more: Tudorov igrač ponizio ga sjajnim driblingom

Rennes je poražen od Marseillea, a naš Lovro Majer nije imao svoju večer.

Lovro Majer (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer imao je sjajno Svjetsko prvenstvo, a nastavio je dobro igrati i poslije njega za svoj Rennes, međutim u tijesnom porazu od Marseillea 1:0 u Kupu nije imao svoju večer.

Ta izjava možda je preblaga, preciznije večer mu je bila očajna, njegovi su poraženi tijesno od Tudorova kluba i izbačeni su iz kupa, a Lovro je kumovao tom rezultatu.

Nije se pronašao cijelu utakmicu

"Lovro Majer nije se dobro proveo na Velodromeu, od samog starta utakmice nije bio svoj i zapravo cijelu utakmicu nije uspio pronaći svoj ritam. Bio je tehnički rastrošan i sklon tehničkim pogreškama te je prodao loptu prije akcije za Guendouzijev gol u 59 minuti. Proživio je noćnu moru do svoje zamjene dvadesetak minuta uoči kraja", pišu francuske kolege o njegovoj partiji.

Da stvar bude gora, ponajbolji Tudorov čovjek sinoć na terenu Nuno Tavares pet minuta kasnije servirao mu je još jednu gorku pilulu za kraj. Naime, Majer ga je pritisnuo u njegovoj polovici pokušavši ga natjerati na pogrešku, ali on ga je majstorski prebacio "sombrerom" i nastavio igrati kao da Majera nema.

"Priča se da ga još traži po terenu", sprdaju se navijači na društvenim mrežama.

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Majerovu pogrešku pri golu Marseillea pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider