Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u prepunoj dvorani

Hrvatski prvak u futsalu pobjedom započeo kvalifikacijski turnir za Ligu prvaka

Hrvatski prvak je sjajno otvorio kvalifikacijski turnir.

Slavlje Novog Vremena (Foto: Matko Begović) (Foto: Matko Begovi?)

Hrvatski prvak Novo Vrijeme Apfel iz Makarske pobjedom je otvorio nastup na turniru skupine 6 malonogometne Lige prvaka porazivši finski Kampuksen Dynamo sa 6:1.

Time je Novo Vrijeme na najbolji način otvorilo kvalifikacijski turnir na kojem će se u naredna dva dana za prolazak među 16 najboljih momčadi Europe boriti još sa prvacima Kazahstana Aktobeom te malonogometašima gruzijskog TMC-a iz Tbilisija.

U prepunoj Gradskoj dvorani, pred tisuću gledatelja, Makarani su poveli već u trećoj minuti preko Kazazića, a Finci izjednačili u osmoj, da bi Babić u 14. minuti pogodio za vodstvo domaćih od 2:1 s kojim se otišlo na odmor.

Babić u 26. minuti povisuje na 3:1, a u samoj završnici domaćin još tri puta trese gostujuću mrežu - preko vratara Baškovića te Dudua i Lucasa.

U drugoj utakmici prvog kola Aktobe je pobijedio TMC Tbilisi 6:2.

U drugom kolu se sastaju Kampuksen Dynamo - Aktobe (18:30) te Novo Vrijeme - TMC Tbilisi (20:30).

Plasman među 16 najboljih momčadi Europe ostvarit će samo pobjednik turnira u Makarskoj na kojem je glavni favorit kazastanski Aktobe, za koju igra pola ukrajinske reprezentacije, koja je pobijedila i hrvatsku reprezentaciju s 2:1 u kvalifikacijama za UEFA Futsal EURO 2018.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider