Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
iznenađenje

Novi veliki kiks Juventusa nakon dvije pobjede u Serie A

Juventus je sa 28 bodova na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a Venezia je sa 16 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Venezia je u 17. kolu talijanske Serie A prekinula niz od dva poraza odigravši pred svojim navijačima 1-1 protiv favoriziranog Juventusa.

U sadržajnoj utakmici gosti iz Torina poveli su u 32. minuti pogotkom Alvara Morate. Venezia je izjednačila u 55. minuti, a strijelac je bio Mattia Aramu.

Juventus je sa 28 bodova na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a Venezia je sa 16 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja.

gol expired Prvijenac Joška Gvardiola za Leipzig u razbijanju Borussije M divider

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Fiorentine su pred svojim navijačima svladali Salernitanu s uvjerljivih 4-0 i tako ostvarili treću pobjedu u nizu. Bonaventura je doveo domaću momčad u vodstvo u 31. minuti. Prvim od svoja dva pogotka Srbin Dušan Vlahović udvostručio je prednost Fiorentine u 51. minuti, a za 3-0 je pogodio u 84. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Maleh u 90. minuti.

Kod poraženih je hrvatski branič Luka Bogdan odigrao cijelu utakmicu.

gol expired VIDEO Je li bio penal za Hajduk protiv Lokomotive? Pejin kaže da nije divider

Fiorentina je trećom uzastopnom pobjedom došla do 30 bodova i trenutno drži peto mjesto. Ispred su samo Milan sa 38, Inter sa 37, Napoli sa 36 i Atalanta sa 34 boda, ali sva četiri kluba imaju i utakmicu manje od Firentinca.

Salernitana je i dalje na dnu ljestvice sa osam bodova. dva manje od Cagliarija i Genoe koji se nalaze u zoni ispadanja u Serie B.

U subotu je na rasporedu još jedna utakmica u kojoj će vodeći Milan od 20.45 sati gostovati kod Udinesea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider