Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna životna priča

Novi trener Zvezde bio u zatvoru, a u Beogradu će ga čuvati specijalni agenti?

Barak Bakhar, trener Maccabi Haife, trebao bi sjesti na klupu Crvene zvezde na kraju sezone.

Barak Bakhar (Foto: Afp)

Izraelski strateg Barak Bakhar je novi trener Crvene zvezde. Momčad će preuzeti po završetku sezonu, a s beogradskim klubom je potpisao bogat ugovor prema kojem će zarađivati 700 tisuća eura godišnje.

Upravo je on bio poguban za europske ambicije Zvezde u Ligi prvaka, kao trener Maccabi Haife izbacio ih je u play-offu i osigurao senzacionalni plasman u grupnu fazu, gdje je osvojio tri boda u skupini s Benficom, PSG-om i Juventusom.

Iza njega je nevjerojatna životna priča, a tijekom igračke karijere proveo je čak 70 dana u zatvoru, jer nije odslužio vojni rok u potpunosti. Sve se dogodilo tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. u JAR-u, Bahar je bio na reprezentativnom popisu, ali uskoro je povučen s istog.

Gonzalo Montiel Zabio za naslov svjetskog prvaka, a sad je optužen za seksualno zlostavljanje divider

Bakhar će imati zaštitu agenata izraelske obavještajne službe Mossad, a oni već godinama prate i štite izraelske sportaše u inozemstvu., prenose srpski mediji.

Iako službene potvrde još uvijeka nema, izraelski mediji tvrde da je posao dogovoren. Bakhar bi tako na klupi trebao naslijediti Miloša Milojevića kojem na kraju sezone istječe ugovor...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider