Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve dogovoreno?

Novi transfer na relaciji Dinamo – Lokomotiva: Mladi veznjak odlazi na kaljenje na Kajzericu?

18-godišnji Luka Vrbančić navodno bi mogao pojačati redove Lokomotive.

Loža u Maksimiru (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Sergej Jakirović danas je održao press-konferenciju, pripreme su počele za proljetni dio HNL-a, a gotovo sva pitanja bila su usmjerena na igrački kadar.

Dinamov strateg najavio je čistku u svlačionici, od prvog dana svog mandata zazivao je prijelazni rok da on posloži momčad po svom ukusu. Na prozivci u Maksimiru je bilo 32 igrača, a nekoliko prvotimaca je Profa otpisao. Josip Drmić, Antonio Marin, Bogdan Mihajličenko i Joaquin Sosa definitivno su otpali, a nekoliko mlađih igrača moglo bi na posudbu.

Denija Jurića nakon niza ozljeda povezuje se s Rudešom koji očajnički traži golgetera, a mladi 18-godišnji Luka Vrbančić mogao bi svoju minutažu pronaći na Kajzerici kod Silvija Čabraje.

Vrbančić svojim izgledom neodoljivo podsjeća na Paula Scholesa, ali i igrom. Plemeniti veznjak je upisao dva nastupa za seniorsku momčad Modrih, oba u Kupu – protiv Oriolika i Ponikvi.

Njemački Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 600 tisuća eura, a s obzirom na konkurenciju u Dinamovom veznom redu, svakako bi mu bilo bolje potražiti priliku negdje drugdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider