Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaigrao vlašić

Novi težak poraz Evertona, Arsenal do pobjede u sudačkoj nadoknadi

Ne nazire se kraj krizi Evertona, dok je Arsenal jedva pobijedio protiv senzacije Premierlige.

Alexis Sanchez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U susretu 13. kola Premierlige Southampton je pobijedio Everton 4:1, a za goste je posljednjih 15 minuta igrao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

Everton se dobro držao u prvom poluvremenu koje je završilo 1:1, no u nastavku je uslijedio potop gostiju iz Liverpoola.

Domaćin je poveo u 18. minuti golom Dušana Tadića, a izjednačio je u 44. minuti sjajnim pogotkom Gylfi Sigurdsson. Southampton je do nove prednosti došao u 52. minuti golom Charliea Austina, a isti je igrač šest minuta kasnije zabio za 3:1. Pobjedu domaćina potvrdio je Steven Davis u 87. minuti. Vlašić je za goste igrao posljednjih 15 minuta.

Southampton je ovom pobjedom skočio na 10. mjesto sa 16 bodova, dok je Everton na 16. mjestu sa 12 bodova, dva više od zone ispadanja.

Arsenal jedva protiv ugodnog iznenađenja Premierlige

Arsenalu je golom iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi stigao do pobjede protiv Burnleyja. Čvrsti domaćini držali su se sve do 93. minute kada je James Tarkowski u skoku s leđa gurnuo Aarona Ramseyja, a sudac je pokazao na bijelu točku. Precizan s bijele točke bio je Alexis Sanchez.

Arsenal je sada četvrti s 25 bodova, dok je Burnley sedmi s 22.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider