Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika želja navijača

Novi statut, novi stadion: Velimir Zajec oduševio navijače Dinama objavom nakon ulaska u Ligu prvaka

Dinamo je sinoćnjom pobjedom nad Qarabagom osigurao plasman u novoj, unosnijoj Ligi prvaka. Nakon pobjede, oglasio se i predsjednik Dinama, Velimir Zajec.

Velimir Zajec (Foto: Lucija Ocko)

Nakon 2-0 pobjede Dinama nad Qarabagom u Baku, Modri su potvrdili nastup u ovosezonskoj reformiranoj Ligi prvaka. Velika količina novca stiže u maksimirsku kasu, a većina navijača ima samo jednu želju.

Ta želja je novi stadion, a očito je toga svjestan i predsjednik Dinama, Velimir Zajec koji se na Facebooku oglasio nakon velike pobjede u Azerbajdžanu.

Zajec je podijelio sliku transparenta grupe navijača Bad Blue Boys, na kojem je pisalo: "Novi statut, novi stadion – za budućnost bez granica."

Upravo taj novi statut, koji je navijačima omogućio pravo glasa, doveo je Zajeca na čelo kluba. Iako je novi statut već stupio na snagu, izgradnja novog stadiona još uvijek čeka na realizaciju.

Maksimir je u jako lošem stanju, čak i dijelovi koji su otvoreni za publiku, dok je istočna tribina već dulje vrijeme zatvorena zbog sigurnosnih razloga.

Zajec je svjestan da Dinamu treba suvremeni stadion primjeren za 21. stoljeće i ističe da je njegova obaveza, kao predsjednika, učiniti sve što može kako bi ovaj projekt zaživio.

Unatoč ovim ozbiljnim infrastrukturnim problemima, Dinamo je uspio osigurati plasman u glavnu fazu Lige prvaka. Tamo će se suočiti s osam protivnika, koje će saznati na ždrijebu danas u 18 sati.

Dantas i Boto Ludnica u Osijeku, Boto zaključio treći transfer u danu! Bivši igrač Benfice i Bayerna na Pampasu! divider

Rokas Pukštas Jedini ozbiljan kupac za Pukštasa odustao od Hajdukovog dragulja? Talijani realizirali senzacionalan transfer divider

Nikola Kalinić Kalinićev zadnji potez ljeta? Hajduk u pregovorima o povratku bivšeg napadača divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook