Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ideja dugo postoji

Procurilo kako bi se novi stadion u Osijeku mogao zvati

Ideja o prodaji imena stadiona na Pampasu postoji već dugo, a sad je procurilo ime mogućeg sponzora i riječ je o slavnom Red Bullu.

Hrvatski nogometni prvoligaš Osijek krupnim koracima postaje najzdravija priča u domaćem nogometu. Sjajnog trenera i sve bolju momčad oplemenit će novi stadion na Pampasu.

Gradnja se bliži kraju, trebao bi gotov u 2022. godini, iako se još ne zna točno kad, ali je procurilo kako bi se stadion mogao zvati kad se jednom završi. Odavno se priča kako bi se mogao zvati po sponzoru jer ideja o prodaji imena već dugo postoji, a sad je procurilo njegovo ime.

Nova unutrašnjost Poljuda VIDEO Poljud zasjao u novom ruhu za 111. rođendan Hajduka: Pogledajte kako sada izgleda interijer stadiona divider

Nova Red Bull Arena?

Klub ime sponzora po kojem bi se stadion trebao zvati još taji, ali Glas Slavonije doznaje kako je jedan od najistaknutijih kandidata proizvođač energetskih pića Red Bull. Ime tog slavnog sponzora već nose stadioni u New Yorku, Leipzigu i Salzburgu, a sad bi u to ugledno društvo mogao ući i Osijek.

Osijek će uskoro imati najmoderniji dom za igranje nogometa u Lijepoj Našoj, a uz stadion, tamo će biti i kamp koji će nuditi uvjete za trening s pet zvjezdica za prvu momčad i školu nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider