Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponavljali mu test

Novi slučaj zaraze u Hajduku: 46 osoba testirano, koronu ima jedan igrač

Novi slučaj zaraze u Hajduku: 46 osoba testirano, koronu ima jedan igrač

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Darka Todorovića, koji je u prošlotjednom valu testiranja bio pozitivan na koronavirus, još je jedan nogometaš Hajduka zaražen.

Ne zna se o kome je riječ, ali znani su drugi detalji.

Momčad ne mora u samoizolaciju

Prije nekoliko dana na Poljudu je napravljeno 46 testiranja i to ne samo od nogometaša i stručnog stožera već i od preostalih ljudi iz Hajduka koji su s njima bili u bliskom kontaktu.

Svi testovi su bili negativni, ali je jedan ponovljen jer je bris bio nepravilno uzet te se na kraju ispostavilo da je upravo taj igrač pozitivan.

Njemu je od strane nadležnog epidemiologa određena dvotjedna mjera samoizolacije, a on se osjeća dobro i nema nikakve simptome, baš kao što ih nije imao ni Todorović.

S obzirom na to da se radi o igraču koji posljednjih dana nije bio u kontaktu sa suigračima, ostatak momčadi ne mora u samoizolaciju.

Iduće testiranje uoči puta u Skoplje

Novo testiranje bit će provedeno uoči puta u Sjevernu Makedoniju gdje Splićane 17. rujna čeka dvoboj protiv Renove u sklopu drugog pretkola Europske lige.

Dodajmo još kako je Darko Todorović u međuvremenu se dvaput podvrgnuo testiranjima na koronavirus te se, nakon što su oba nalaza bila negativna, normalno vratio treninzima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider