Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Novi travnjak u Varaždinu

Novi šef HNS-a komentirao za Novu TV je li istražio aferu Mamić/Srebrić koju je objavio Dnevnik.hr

Kustić najavljuje još neke promjene unutar saveza....

Baš kao što je i najavio, kada je prije nešto više od mjesec dana sjeo u fotelju čelnog čovjeka HNS-a, Marijan Kustić nastavlja s politikom ulaganja u travnjake i infrastrukturu domaćih klubova. Nakon Poljuda i Šubićevca, novi, hibridni travnjak dobio je i stadion u Varaždinu.

"Definitivno je tu u pitanju kad su u pitanju unaša djeca, ne samo dok su u pitanju sportski tereni, umjetna trava i hibridni travnjaci i gradnja i obnova stadiona kad je u pitanju Prva HNL. Duboko se nadam da ćemo u skorašnje vrijeme ovdje pogledati i neku utakmicu reprezentacije“, rekao je za Novu TV Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Novi travnjak za sedam milijuna kuna

Novi travnjak premijeru će imati već za vikend kada Varaždincima u goste stiže Kustošija. Sve je stajalo 7 milijuna kuna, od kojih je HNS financirao dopremu i ugradnju travnjaka s 5 i pol milijuna kuna, a Grad Varaždin i NK Varaždin osigurali su milijun i 800 tisuća kuna za pripremu nogometnog igrališta za postavljanje umjetne trave.

gol expired Afera koja potresa HNS: Mamićev ili Šukerov udar na nove šefove? Istraga u tijeku, traži se "peti ortak" divider

"Varaždinski nogomet ovim terenom i djeca ovdje u klubu dali smo zamašnjak povratku nogometnog kluba Varaždin, nadam se već od iduće godine u prvu ligu", rekao je Nenad Horvatić, predsjednik NS Varaždinske županije.

Dobro raspoloženi Kustić osvrnuo se i uspješan mini ciklus Vatrenih.

"Zlatko apsolutno ima našu podršku, to ja ističem i danas smo napravili veliki korak prema katru i naravno da moramo i dalje nastaviti kako bismo to i osigurali“, rekao je Kustić.

Nije istražio detalje neugodne afere koja ga je dočekala

Odmah po preuzimanju dužnosti, Kustića je dočekala neugodna afera koju je objavio Dnevnik Nove TV, a u kojoj se vidi način na koji je Zdravko Mamić pokušao ostvariti utjecaj u HNS-u. Zanimalo nas je je li Kustić istražio detalje tog slučaja.

"Nisam privatni istražitelj da ću istraživati tko s kim komunicira privatno ili na ovaj drugi način, ništa inkriminirajuće nisam vidio u Srebrićevom govoru, tako da ne znam šta da kažem o tome da li ja istražujem ili ne,“ rekao je Kustić.

Kustić najavljuje još neke promjene unutar saveza, u prvom redu kadrovske. Slijedi sistematizacija radnih mjesta, što znači da bi neki od djelatnika uskoro mogli i na nove funkcije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider