Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BEZ MILOSTI

Novi predsjednik kluba potjerao petoricu zvučnih stranaca

Velika čistka dogodila se u poznatom istanbulskom klubu Bešiktašu.

Vincent Aboubakar (Foto: Afp)

Kapetan kamerunske selekcije Vincent Aboubakar među pet je stranih igrača koje je Bešiktaš otpustio zbog razočaravajućih igara, objavio je u ponedjeljak turski klub.

"Vincent Aboubakar, Francuz Valentin Rosier, Bjelokošćanin Eric Bailly, Alžirac Rachid Ghezzal i Kamerunac Jean Onana uklonjeni su iz momčadi zbog loših nastupa i nekompatibilnosti unutar momčadi", rekao je klub, koji je trenutačno peti u turskoj ligi.

Novi predsjednik kluba Hasan Arat rekao je u ponedjeljak za AFP da je spreman rastati se od nekih od ovih igrača u zimskom prijelaznom roku ako se ukažu "dobre prilike".

"Naš je prioritet izgraditi bolju momčad. Popunit ćemo rupe u svojoj momčadi tijekom zimske stanke'', rekao je bivši košarkaš i biznismen, koji je prošlog tjedna preuzeo vodstvo Bešiktaša.

Nakon 15 dana prvenstva Crni orlovi zaostaju čak 14 bodova za druga dva velika istanbulska kluba, Fenerbahčeom i Galatasarayem, koji su izjednačeni na vrhu ljestvice.

Među svojim ciljevima predsjednik Bešiktaša želi sklopiti ugovor s Paris Saint-Germainom kako bi potaknuo dolazak mladih igrača iz trening-centra francuskog kluba u Istanbulu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider