Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više od 17 milijuna kuna

Novi stanari najdraže Kuće navijača Hajduka: Na Poljudu će opet biti svečano

Ovo je ujedno i prva svečanost dodjele nakon službenog otvorenja Parka, a ususret rođendanu Torcide koja ova godine slavi 71. rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na jedinoj domaćoj utakmici koju Hajduk igra u listopadu (23.10. protiv Gorice), održat će se svečanost dodjele zahvala onima čija imena će ostati zauvijek zapisana u parku Za sva vrimena.

Ovo je ujedno i prva svečanost dodjele nakon službenog otvorenja Parka, a ususret rođendanu Torcide koja ova godine slavi 71. rođendan.

"Veselimo se dodjeli zahvala jer je to posebna prilika u kojoj donatori simbolično postaju dijelom Hajdukove bogate povijesti, a uz svako ime veže se i priča koja Hajduk čini posebnim klubom", kazao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa.

U narednih 10 dana svi navijači imaju priliku uplatiti puni iznos od 7.500 kn ili razliku koja im nedostaje do punog iznosa kako bi na dodjeli zahvala postali dio onih čija su imena već u navijačkom parku.

"Svi koji odmah žele ime u Parku do njega najlakše mogu doći kroz otplatu cijelog iznosa na rate koja mjesečno iznosi 208 kn, a ako žele rezervirati svoje mjesto mogu početi s donacijama od 150 kn mjesečno", kazao je Mikulić.

Do sada je u projektu prikupljeno više od 17 milijuna kuna kojih je doniralo više od 4500 ljudi, a više od 1100 njih već ima svoje ime u Parku. Ako ne žele ostati bez svog mjesta, kojih je sve manje, navijači se mogu priključiti donacijama na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ ili posjeti Odjel za članstvo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider