Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojačanje

Novi napadač Hajduka postao hit na Transfermarktu: Uz bok je Messiju, Ronaldu i Mbappeu

Još jedan pokazatelj kakvu vojsku navijača ima Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je jučer potvrdio novo pojačanje. Na Poljud je stigao 22-godišnji slovenski reprezentativac Jan Mlakar.

''Hajduk i Brighton dogovorili su transfer 22-godišnjeg Jana Mlakara. Novi napadač u četvrtak je potpisao s Bilima do ljeta 2025. godine pa se priključio pripremama u slovenskom Zreču'', objavio je Hajduk službeno.

Hit na Transfermarktu

Popularna stranica za transfere nogometaša objavila je tko su najtraženiji nogometaši u posljednja 24 sata na njihovoj stranici, a Mlakar se našao na visokom osmom mjestu od deset imena, a to je pokazatelj kakvu vojsku navijača ima Hajduk.

gol expired Hrvat potpisao profesionalni ugovor s Bayernom: Žele ga Nijemci, ali Dalić bi mogao odigrati ključnu ulogu divider

Na prvom mjestu najpretraživanijih nogometaša je Lionel Messi koji je trenutno bez ugovora, a iza Messija su Sancho, Ramos, Ronaldo, Mbappe… Iza Mlakara su Haaland i Daka.

Mlakar je 1998. godište, a nogometnu karijeru započeo je u omladinskom pogonu Domžala, odakle se 2015. godine preselio u Fiorentinu za milijun eura. Neko je vrijeme proveo na posudbi u Veneziji, a 2018. prešao je u Maribor za 1,2 milijuna eura i tamo je zabio 12 komada u 28 nastupa.

gol expired Tako se radi posao: Na četvorici mladih zvijezda zaradili više od tristo milijuna eura divider

Godinu kasnije kupio ga je Brighton za više od dvostruko veći iznos - tri milijuna eura pa ga posudio natrag Mariboru, a kasnije je još bio na posudbama u QPR-u i Wiganu. Prošle sezone za Maribor je odigrao ukupno 32 utakmice u kojima je postigao 14 golova i bio najbolji strijelac slovenske prve lige.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider