Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodne scene

Šok na Old Traffordu: Lukaku iznesen s maskom za kisik, novi kiks Mourinhovog Uniteda

Manchester United odigrao je još jednu blijedu partiju, ali ostao i bez Romelua Lukaku koji je iznesen s terena na nosilima s maskom za kisik.

Romelu Lukaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon remija protiv Leicestera (2-2) i Burnleyja (2-2), igrači Josea Mourinha još su jednom kiksali u Premierligi. U posljednjem susretu subotnjeg programa 21. kola Manchester United je na Old Traffordu protiv Southamptona odigrao 0-0.

Nažalost, u 14. minuti utakmice dogodio se šokantan trenutak. Igrač Southamptona Wesley Hoedt glavom je udario u potiljak napadača Uniteda Romelua Lukakua. Belgijac je ostao nepomično ležati na travnjaku pa su mu liječnici ukazali pomoć. S maskom za kisik i pri svijesti napustio je teren.

Liverpool je na svom Anfieldu nakon preokreta uspio svladati Leicester s 2-1, a junak susreta bio je Egipćanin Mohamed Salah koji ove sezone igra u fantastičnoj formi.

Leicester je poveo već u 3. minuti pogotkom Jamieja Vardyja. Nakon toga igrači Liverpoola opsjedali su gol protivnika, a dominaciju domaćina naplatio je Mohamed Salah, koji je dva puta zatresao mrežu nakon individualnih akcija u 52. i 76. minuti. Salah je najkorisniji igrač lige sa 17 golova i 5 asistencija.

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.

Chelsea je dobio Stoke s 5-0 te je zauzeo drugo mjesto, preskočivši Manchester United. Najbolji igrač Chelseja Eden Hazard ostao je na klupi za pričuve, ali je zato briljirao Brazilac Willian koji je bio strijelac iz penala, a još dva puta je asistirao za pogotke.

Bournemouth je na svom stadionu dobio Everton s 2-1, a oba gola za domaćine zabio je Ryan Fraser (33, 88). Sam Allardyce, koji je prije mjesec dana na trenerskoj klupi Evertona zamijenio Ronalda Koemana, i dalje ne vjeruje Nikoli Vlašiću, koji ni ovaj puta nije bio na popisu igrača za utakmicu.

Swansea je pobjegao sa posljednjeg mjesta nakon što je preokrenuo rezultat i dobio u gostima Watford s 2-1. Watford je vodio od 11. minute pogotkom Carrilla, ali Swansea je u samoj završnici susreta napravio preokret i golovima Jordana Ayewa (86) i Luciana Narsingha (90) došao do pobjede.

U nedjelju se sastaju Crystal Palace - Manchester City, te West Bromwich Albion - Arsenal.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX