Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer blizu realizacije

Navijači u euforiji jer Milan napokon dovodi igrača budućnosti, no transfer ipak nije gotov

Oduševljava potezima u crveno-crnom dresu brazilskog velikana, a predstavnici Milana nadaju se da će u istoj kombinaciji boja zaigrati i u Europi.

Lucas Paqueta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Milan je blizu dovođenja velikog pojačanja iz Brazila. Na meti Rossonera je Lucas Paqueta, 21-godišnji ofenzivni veznjak brazilskog Flamenga.

Pojedini mediji objavili su kako je transfer već realiziran i da će se Paqueta pridružiti Milanu u siječnju. No iz brazilskog kluba su to demantirali, ali potvrdili su da su pregovori u tijeku te da bi posao uskoro trebao biti realiziran.

''Još nije gotov posao s Milanom, a mi preferiramo govoriti samo o gotovim stvarima. Pregovaramo, razgovori su u tijeku, ali još nisu gotovi. Ipak, mislim da bi mogli biti gotovi u sljedeća dva tjedna'', rekao je sportski direktor Flamenga Carlos Noval.

Paqueta oduševljava sjajnim potezima u crveno-crnom dresu Flamenga, a u Milanu se nadaju da će u istoj kombinaciji boja nastaviti i u Europi. Ove je sezone vodeći strijelac Flamenga s devet golova, a debitirao je i za reprezentaciju Brazila u utakmici protiv SAD-a u kolovozu.

Paquetu se povezivalo s mnogim europskim teškašima poput Liverpoola, Barcelone i PSG-a, ali Milan trenutno uvjerljivo vodi u utrci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider